avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Revin la impozitul pentru bunuri dobindite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Revin la impozitul pentru bunuri dobindite

Care este articolul din Codul Fiscal care prevede faptul ca eu sunt obligat sa platesc impozitul pentru o masina cumparata de la alt proprietar chiar daca acesta platise impozitul pentru masina respectiva pina la sfirsitul anului
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:29, 2 Ianuarie 2016
Nu exista un asemenea art. in codul fiscal (exista un art. care reglementeaza partial ce ati expus dvs. in mesaj). Reglementarea se refera la faptul ca vanzatorul este indreptatit sa ceara impozitul platit in avans pentru perioada in care nu mai este proprietar, iar cumparatorul trebuie sa plateasca impozitul pe perioada cat are bunul in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un antecontract pe motiv de neplata a impozitului pe cladire de catre promitentul-cumparator? mihacireasa mihacireasa Se incheie un antecontract de vanzare-cumparare prin notariat; totodata, promitentul-cumparator se si muta in apartament, lucru mentionat in antecontract ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)