avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept dupa vechiul Cod Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept dupa vechiul Cod Penal

Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In anul 2009 am fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu suspendare si 6 ani perioada de incercare pentru luare de mita.Sentinta a ramas definitiva pe data de 21.11.2009. In data de 22.10.2015 am incheiat programul de supraveghere la Serviciul de Probatiune, iar pe data de 15 .12.2015 am scos un cazier , dar condamnarea apare in continuare, desi conform vechiului Cod Penal dupa care am fost condamnat trebuia sa fiu reabilitat de drept. Am vorbit cu seful serviciului cazier si mi-a spus ca trebiue sa ma adresez instantei care m-a condamnat in prima instanta . Am fost la Curtea de Apel, dar grefiera mi-a spus ca nu stie de nici o astfel de cerere.Mentionez ca am fost insotit de un avocat, nu de capul meu. Ce este de facut?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 3 Ianuarie 2016
Adresați prin avocat cerere la IGP.
Așteptați răspunsul scris de la ei.
~ Conținut șters la cerere ~
Cel mai bine e sa facă cum i-am zis ca sa nu se complice.
Dacă zice ca are avocat ar trebui sa rezolve.

Nu am inteles de ce a trebuit sa meargă avocatul la grefier...
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare tukyduta tukyduta cand se face reabilitarea in cazul unei condamnari la 4 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani? se face de drept sau cu cerere in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Stergere mentiuni din cazierul judiciar georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Va deranjez cu o mare rugaminte . Am , in cazier , o pedeapsa cu suspendare , cu termen de supraveghere incheiat in luna MAI 2016 , si o amenda ... (vezi toată discuția)