Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit

parintii mei s-au casatorit legitim in urma cu trei ani ,fiecare detinand cate un imobil proprietate personala,tatal meu este scutit de impozit datorita faptului ca acum doi ani a suferit un accident vascular, as dori sa stiu daca intra la scutire de impozit si imobilul detinut de mama mea
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:16, 6 Ianuarie 2016
Nu. Scutirea se acordă numai pentru locuința de domiciliu aflată in proprietate sau coproprietate(legea 227/2015,art 456, alin 1, lit.t):
t) clădirea folosită ca domiciliu aflată în proprietatea sau coproprietatea persoanelor cu handicap grav sau accentuat şi a persoanelor încadrate în gradul I de invaliditate, respectiv a reprezentanţilor legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat şi ai minorilor încadraţi în gradul I de invaliditate;
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si teren trandanus trandanus buna ziua. doresc sa va intreb urmatoarele ; am o locuinta (casa ) cu teren , sunt o persoana cu handicap accentuat si cand am fost sa platesc impozitul mi ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului (448/2006) Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat si permanent. Intrebarea mea se leaga de un subiect despre care am mai citit pe internet (ultimul articol din ... (vezi toată discuția)