avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum poate deveni partener un investitor la un site web ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum poate deveni partener un investitor la un site web din punct de vedere juridic?

Buna ziua pur si simplu m-ar interesa cum as putea sa impart dreptul de proprietate al unui website cu un alt investitor! Motivul este lesne de inteles, pentru a putea deveni mai puternici! Intrebarea e ce document statutar ar trebui intocmit si unde anume? Mai mult aveti vreun model in acest sens?
Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Robert Marian , utilizator 18:44, 4 August 2009
se acorda actiuni, in cota dorita , in societatea comerciala care il exploateaza sau detine. daca este exploatat sau detinut catre o persoana fizica, se aloca printr-un act notarial dreptul de folosita , exploatare si altei persoane in cota stabilita contracost sau cu titlu gratuit.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari care exploateaza un put felyn84 felyn84 Asociatia de proprietari care exploateaza un put , doar pentru consumul casnic al locatarilor este un furnizor de utilitati publice? Asociatia este obligata ... (vezi toată discuția)
Vânzare drepturi succesorale valer67 valer67 Bună seara! Sunt mostenitor într-un titlu de proprietate impreuna cu încă alți 2 moștenitori. Nu este posibila împărțirea amiabila la notar, deoarece ... (vezi toată discuția)