avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cui adresez plangerea prealabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cui adresez plangerea prealabila

buna ziua
in cazul in care am facut o cerere catre Judecatoria X pt eliberarea unui document aferent unui dosar solutionat, si nu am primit raspuns, carei instante trebuie sa ma adresez cu plangere prealabila prevazuta in Legea 554/2004 - legea contenciosului administrativ ?
merci
Cel mai recent răspuns: gaby76 , utilizator 08:01, 6 Ianuarie 2016
Catre prim-grefier sau catre presedintele judecatoriei X.

Depinde cui i-ati adresat cererea respectiva.
multumesc pt rapunsul prompt
cererea a fost adresata Judecatoriei X, prin registratura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea termenului legal pentru raspuns la o cerere alexivan alexivan Am depus in luna Decembrie 2008 o cerere la Directia de taxe si impozite sector 5 pentru a-mi fi eliberat un istoric de rol fiscal si copii dupa actele ... (vezi toată discuția)
Contestarea în instanțã a unei decizii de imputare Cristinabv Cristinabv Sunt functionar public. Am primit o decizie de imputare a unor sume constatate de Curtea de Conturi ca nelegale (spor) dupa ce Curtea de Apel a respins ... (vezi toată discuția)
Directia de investitii, administratia domeniului public sau primaria? dacmoto dacmoto Buna ziua, Am trimis o adresa catre Directia Investitii, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 4 pentru a mi se comunica informatii ... (vezi toată discuția)