avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorii la stat
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorii la stat

Buna seara.
As dori sa stiu daca se poate prescrie o datorie care o ai catre stat si dupa cat timp.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mimi7736 , utilizator 14:51, 9 Ianuarie 2016
depinde de datorie, daca e una fiscala, in termen de 5 ani socotiti cu ian anul urmator.
Este vorba de datoriile unei firme la care am fost administrator,firma a intrat in insolventa si toate datoriile care le avea catre stat s-au transferat pe numele meu dupa inchiderea firmei de catre lichidator.Asta s-a intamplat in 2013.
nu veti scapa de ele. Poate nu au ce va lua si nu veti plati, insa putin probabil sa scapati prin prescriptie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Ok. Am inteles.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de o poprire Lukasz.page Lukasz.page Buna seara. Acum 2 ani am fost obligat la plata unei sume de bani. Mentionez ca am fost administratorul unei firme si acum am fost obligat să plătesc ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata a datoriilor catre fisc si lipsa documente contabile a unui srl declarat inactiv. Conrad Conrad Buna seara, azi am primit o scrisoare prin care sunt instintat ca a inceput procedura de executare silita pentru datoriile fiscale ale societatii a carui ... (vezi toată discuția)
Creante nisim nisim am intrat in insolventa cu firma in 2008.cand se sterg datoriile la catre stat (vezi toată discuția)