avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare Agentie Imobiliara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare Agentie Imobiliara

Buna ziua ! Lucrez in domeniul imobiliarelor de ceva timp, insa as vrea sa-mi deschid eu propria agentie, am o serie de intrebari in care as fi recunoscator daca mi -ati raspunde!
1Ce tip de societate ar trebui sa-mi deschid pentru aceasta activitate? SRL.PFA.II ETC ?
2Care sunt costurile infintarii societatii respective?
3Este obligatoriu sa am o calificare.diploma de agent imobiliar este vreo societate in care imi permite sa lucrez fara aceasta specializare?, mentionez ca nu am facut nici curs, pentru a activa in acest domeniu

Alte discuții în legătură

Infintare societate r4dukan_18 r4dukan_18 Buna ziua ! Lucrez in domeniul imobiliarelor de ceva timp, insa as vrea sa-mi deschid eu propria agentie, am o serie de intrebari in care as fi recunoscator ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara 2013 mariusvl mariusvl Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este nevoie sau nu de absolvirea unui curs de specializare in domeniu pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma pfa,ii sau srl trebuie sa aleg pentru firma catering, gen organizari evenimente. PopoviciR PopoviciR Buna seara, Intentionez sa-mi deschid o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. In acest moment am doar ideea. Am cateva intrebari la care ... (vezi toată discuția)