avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare inactiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare inactiva

Am cumparat o masina din Germania. Procedura de inmatriculare a mers foarte bine, am scos numere rosii, am luat RAR-ul, am facut dosarul de inmatriculare. La serviciul de inmatriculari, doamna de la ghiseu a spus ca apare o mentiune cu mesajul "inmatriculare inactiva" in Luxemburg. Momentan, dosarul este blocat pana va rezolva seful serviciului de inmatriculari problema asta.
Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca daca era vorba sa fie obiectul unui furt, in primul rand nu trecea de RAR, dar in al doilea rand ar fi aparut acolo la mentiune ceva legat de furt, nu "inmatriculare inactiva".
Voiam sa va intreb daca ati mai intalnit problema asta, daca stiti ce inseamna, si cum m-ati sfatui sa procedez in situatia asta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Clauxxx11 , utilizator 15:20, 17 Iulie 2017
Aspectul ca dv ati achizitionat vehiculul din Germania,iar restrictia apare consemnata de autoritatile din Luxemburg denota ca exista diferente intre datele de evidenta ale celor 2 autoritati
Cunosc speta similara,care s-a solutionat dupa aproximativ 2 ani de zile,problema fiind la piesa motor care in Germania este piesa de schimb,pe cand autoritatile noastre le verifica,le omologheaza, le repansoneaza si le consemneaza in evidenta proprie si in CIV
Și cum ai rezolvat
Salut! Ai rezolvat? Ma confrunt cu ceeasi problema, identica chiar. Masina adusa din Germania si figureaza blocata in Luxemburg si nu o pot inmatriculata pana nu se dezleaga misterul, care mi s a spus ca poate dura pana la 1 an.
Sal. Ai rezolvat problema? In aceeasi situatie sunt si eu " inmatriculare inactiva" - masina blocata in luxemburg. Ce trebuie facut? Mersi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate numere provizorii Alin.claudiu Alin.claudiu Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)
Retinere acte masina ancagheorghiu ancagheorghiu am cumparat o masina dintr-un targ de masini rulate, iar cand am mers sa o inmatriculez mi s-a comunicat ca nu pot sa-mi elibereze numere definitive din cauza ... (vezi toată discuția)