avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pierdere acte SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pierdere acte SRL

Buna seara!
Am initiat infiintarea unui SRL cu camera de comert.
Am achitat tot ce trebuia, urmand ca actele sa fie gata marti 12.01.2016.
Cand am sunat sa vad daca mi-au sosit actele, au inceput sa dea din colt in colt, ca in final, vineri 15.01.2016 sa mi se spuna ca de fapt actele s-au pierdut si mi s-au propus tot variante, printre care:
un duplicat; schimbarea denumirii societatii.

Am nevoie de un sfat, daca v-ati mai confruntat cu astfel de situatii. De unde stiu ca actele mele nu se afla in posesia altcuiva, care poate face orice cu ele?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 18:53, 18 Ianuarie 2016
Registrul comertului v-a pierdut dosarul sau altcineva, de exemplu, o persoana cu care ati demarat procedura? Nu prea este firesc ce povestiti dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie la incheierea contractului de munca Razvanbr Razvanbr Buna Ziua ! Sunt din Braila in cautarea unui loc de munca . Am fost chemat acum trei zile la un interviu totul a decurs ok . A doua zi am fost sunat ca am fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare -radiere - lichidare srl lorellay lorellay Buna ziua, Ma lamureste si pe mine cineva va rog.... Am un SRL infiintata in 2004. Nu a avut activitate niciodata. In 2006 s-a deschis proces de radiere ... (vezi toată discuția)
Nu am putut să iau duplicat de la camera notarilor publici Gruia68 Gruia68 Este normal să nu existe la camera notarilor publici un certificat de moștenitor emis în 2016 . Nu ar trebui conform legii că notariatul unde s-a emis ... (vezi toată discuția)