avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Calificarea pentru a deschide o vulcanizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Calificarea pentru a deschide o vulcanizare

as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala?
Cel mai recent răspuns: valibus , utilizator 20:36, 18 Ianuarie 2016
Nu va complicati cu pfa in cazul dumneavoastra. Un srl e mai sigur fara sa mai aveti treaba cu actele de studii/calificare. Si aveti in vedere ca la alegerea codurilor caen, pe langa cel specific vulcanizarii sa puneti si pe cel care va da posibilitatea de a vinde cauciucuri.
Adica:
4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor Aceasta clasa include: -intretinerea si repararea autovehiculelor: -reparatii mecanice -reparatii electrice -repararea sistemelor electronice de injectie -intretinerea uzuala (curenta) -reparatii ale caroseriei -reparatii ale unor piese ale motorului -spalare, lustruire etc. -vopsire -repararea parbrizelor -repararea scaunelor din autovehicule -repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer -tratamentul anti-rugina -instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie Aceasta clasa exclude: -resaparea si reconditionarea pneurilor, vezi 2211
si
4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a carburantilor, vezi 4730
va multumesc pentru raspuns! acum as vrea sa va mai intreb ceva: daca imi fac srl cum ziceti nu e mai complicat! adica imi trebuie contabil, angajati; eu am inteles ca daca mio deschideam cu PFA contabilitatea puteam sa mio tin eu si de lucrat puteam eu singur sau cum altfel?
Puteti si pfa dar nu cu aceea ce spuneti ca incercati sa dovediti calificarea, caci nu merge.
si atunci ce curs ar trebui sa urmez si unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)
Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)