avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

daca sunt angajatul unei societati comerciale si am si un PFA, dar intre timp imi naste sotia si depun o cerere pentru concediu de crestere al copilului, oare mi se aproba sau faptul ca am PFA ma afecteaza si va trebui sa-l suspend?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:11, 20 Ianuarie 2016
Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie sa suspendati numai una din activitatile aducatoare de venit profesional iar din cealalta activitate aveti dreptul sa obtineti (pe perioada de CCC) venituri de cel mult 3.000 lei pe an calendaristic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul concediului de crestere a copilului irina69 irina69 As dori sa intreb daca atunci cand esti in concediu de cresrere copil pana la 2 ani, poti obtine venituri de la un PFA , care este deschis pe numele tau, sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere si ingrijire copil comangheorghe comangheorghe as dori sa stiu daca sotia mea (angajata de 2 ani) beneficiaza de indemnizatie de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani avand in vedere ca are si un PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa in concediu de crestere a copilului stelutanicoleta stelutanicoleta am voie sa infiintez pfa pentru meditatii daca sunt in concediul de crestere a copilului fara sa intrerup concediul? (vezi toată discuția)