Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mentionare mincinoasa pe facebook

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca pot da in judecata o companie de renume care face o mentiune mincinoasa intr-o postare pe facebook referitor la persoana mea ?

Dovada exista si este o minciuna care mie personal mi-a creat un sentiment profund de indignare si cred ca as putea cere daune morale pe aceasta tema.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:44, 25 Ianuarie 2016
Da, puteti da in judecata compania in tara in care-si are sediul. Insa rezultatul acelui proces nu este garantat, puteti sa pierdeti inutil timp, nervi si bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie ,amenintare pe retea de socializare ramorma4 ramorma4 buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de ... (vezi toată discuția)
Calomnie si defaimare pe facebook johnyy_m johnyy_m As vrea sa ma lamuriti si pe mine cine stie cu urmatoarea problema: O persoana, la care eram dator suma de 15 euro, m-a facut in toate felurile pe o pagina de ... (vezi toată discuția)
Dreptul moral garantat ca venit minim pe economie .. ContSters202218 ContSters202218 ''Cum dovedesti paguba la concedierea \"legala\" pe O.G. 9/2010 pe o functie inexistenta pana la concediere pe Legea 237/2007 [2], publicată în MO ... (vezi toată discuția)