avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de daune morale in instanta impotriva unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de daune morale in instanta impotriva unui angajator

Buna seara ,Angajatorul a emis pe numele meu trei decizii de concediere in decurs de un an jumatate ,toate trei au fost abuzive si ilegale drept consecinta au fost anulate de istanta .Doresc sa-l actionez in istanta pe acest angajator pentru daune morale ,in baza caror articole din legea 53/2003 si NCPC imi intemeiez cerea in istanta ,fac precizarea ca acest angajator mi-a cauzat grave prejudicii atit mie cit si familiei mele prin aceste concedierii abuzive ,va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 21:02, 13 Februarie 2016
Incercati sa angajati un av specializat in dreptul muncii pt a va formula actiunea in mod corespunzator,IN GENERAL SUMELE ACORDATE CA DAUNE MORALE IN ACEST GEN DE LITIGII SE ACORDA GREU SAU DELOC FIE INTR-UN CUANTUM SIMBOLIC,Tb sa faceti dova da prejudiciului adus etc aspecte ceva mai greu de dovedit fara sfatul unui profesionist.Succes,
Daunele morale sunt mai greu de dovedit,poate, avand in vedere situatia de fapt sa cereti daune materiale daca, aveti probe.
V amultumesc pentru raspuns,dar va rog sa-mi spuneti in baza ,temeiul caror articole de lege din codul muncii ,si NCPC pot sa formulez actiunea in istanta pe daune morale
Art. 253 Codul muncii.
[ link extern ]
Va multumesc mult cu toata stima si respectul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale din culpa angajatorului Nina1 Nina1 Va rog ajutati-ma cu o formulare pentru solicitare daune morale din vina angajatorului in ceea ce priveste modificarea salariului si programului de lucru si ... (vezi toată discuția)
Daune morale barandaniel barandaniel cum poti obtine daune morale daca esti victima unui abuz de drept procesual? (vezi toată discuția)
Daune morale pt concediere nelegala corinuta corinuta Care este temeiul corect pt a solicita despagubiri privind daunele morale, provocate de Angajator printr-o concedire nelegala a salariatului pentru o actiune ... (vezi toată discuția)