Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere locuinta

buna ziua, as dori sa-mi achizitionez o locuinta prin programul "prima casa", dar nu pt a locui eu si familia mea, ci sa o inchiriez, problema e ca una din conditiile acestui program este ca timp de 5 ani nu ai voie sa o vinzi, sau sa o inchiriezi. Pentru a inchiria o locuinta evident trebuie intocmite niste acte care trec printr-un notar, deci nu am cum sa fac acte, atunci ce metoda sa "aplic" sa pot face asta dar nu cu "legea"dar sa pot sa-i constrang totusi pe acei chiriasi cu un act ceva. Ce ma sfatuiti? Stiu ca nu e legal dar........... tb sa existe ceva.... sigur :)

Alte discuții în legătură

Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Să vând apartamentul bun propriu? bijou8 bijou8 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament cu 2 camere dobandit inainte de casatorie. Intentionez sa vand aceasta locuinta deoarece a locuit mama o ... (vezi toată discuția)
Prima casa Robert26ro Robert26ro \"notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini.\" Am cautat sa gasesc ... (vezi toată discuția)