Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca Germania

Daca contractul de munca este facut in Germania,de catre un angajator german,ati putea sa mi spuneti unde este trimis in Romania?Tot la Bucuresti sau in judetul unde locuieste persoana careia i s-a facut contractul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 31 Iulie 2009
Ar fi necesare mai multe detalii!
Munca este prestata in Romania sau Germania?
Societatea are punct de lucru in Romania?
nicoleta68 a scris:

Daca contractul de munca este facut in Germania,de catre un angajator german,ati putea sa mi spuneti unde este trimis in Romania?Tot la Bucuresti sau in judetul unde locuieste persoana careia i s-a facut contractul.
Va multumesc.

Daca firma respectiva nu desfasoara activitati in Romania organizate in filiale sau reprezentante , ci doar va deleaga sa faceti diferite deplasari , atunci nu trebuie sa inregistrati nici un contract in Romania , ci in Germania!:)
Nu se inregistreaza acest c.i.m. in Romania, numai angajatorul german are deschis o reprezentanta sau filiala in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca cu o societate comerciala din ue, locul prestarii activitatii fiind in romania. manummb manummb Doresc un sfat in urmatoarea problema: situatia mea este urmatoarea - o firma din Germania doreste angajarea mea insa locul meu de munca va ramane in Romania ... (vezi toată discuția)
Reprezentantul unei firme straine pe teritoriul romaniei danielabo danielabo Buna seara! Sunt persoana fizica si in urma cu ceva timp am luat legatura cu o firma de recrutare a fortei de munca din Germania pentru care am gasit cativa ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)