avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cnp eronat in dosarul de urmarire penala de la parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cnp eronat in dosarul de urmarire penala de la parchet

buna ziua va scriu in speranta ca poate cineva in materie ma poate lamuri intr-o problema...sunt urmarita penal intr-un dosar penal .in toate actele care mi s-au dat proces verbal de urmarire penala,am CNP scris in mod eronat de catre organele de urmarire penala mai precis este gresita o cifra din cnp .poate fi acest lucru in avantajul meu ?ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fruitona , utilizator 15:38, 1 Februarie 2016
E vorba de o eroare, va sfatuiesc sa informati organul de urmarire penala despre ce ati sesizat, nu exista avantaje care sa derive din aceasta situatie.
va multumesc pt raspuns ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa depun o cantestatie la un pv pt că în el se regăsesc ... RaduIulianFlorin RaduIulianFlorin Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) ... (vezi toată discuția)
Cnp fals razvan22 razvan22 Daca cineva a dat cnp\'ul fals ultima cifra pentru incheierea unui abonament este penal?nu a falsificat nik buletin...deoarece sau instalat serviciile fara ... (vezi toată discuția)