Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Confiscare venituri

Conform OG99/2000 cine face confiscarea veniturilor unei societati aflata in perioada de suspendare a activitatii, daca aceasta totusi functioneaza? Cum? Care venituri se confisca?

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate punct de lucrucf. ar.10 lt.b din oug 28/1999 tester tester In cazul suspendarii activitatii de comert desfasurat la un punct de lucru, potrivit art.10 lit.b din OUG 28/1999 stie cineva daca acest spatiu poate fi ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea si obtinerea titlului de mostenitor Mihai_Popescu Mihai_Popescu Tatal meu a decedat in anul 1975 , iar mama lui a decedat in 1979 . Anul acesta am aflat ca bunica noastra detinea 1,19 ha teren arabil , mai pot obtine ... (vezi toată discuția)
Firma comert amanunt anairam_unid anairam_unid Daca am o firma care are cod caen pt comert cu amanuntul insa aceasta persoana a vandut marfa doar la persoane juridice si a facut factura si chitanta este ... (vezi toată discuția)