avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Suspendare activitate punct de lucrucf. ar.10 lt.b din ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Suspendare activitate punct de lucrucf. ar.10 lt.b din OUG 28/1999

In cazul suspendarii activitatii de comert desfasurat la un punct de lucru, potrivit art.10 lit.b din OUG 28/1999 stie cineva daca acest spatiu poate fi inchiriat altei societati pe o suma modica pe care societatea cu activitatea suspendata este dispusa sa o cedeze drept confiscata?
V-as fi recunoscatoare daca aveti idei si ma puteti ajuta!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 15:31, 6 Aprilie 2009
Daca activitatea este suspendata nu poate efectua activitati de inchiriere.Si cum adica suma sa fie confiscata?:O
....adica veniturile realizate din chirii in perioada cat activitatea a fost suspendata vor fi confiscate la buget.
Marturisesc ca nu va inteleg.Si ce legatura are OUG 28 in speta?
Activitate suspendata potrivit art.10 lit.b din OUG 28/1999... insa intreruperea activitatii efective are repercursiuni grave asupra functionarii viitoare... de aceia ar fi o solutie continuarea activitatii prin inchirierea spatiului unei alte societati (aceiasi proprietari) care sa perpetuieze activitatea la punctul de lucru, in schimbul unei chirii cedate societatii ce are activitatea suspendata- pe care aceasta neavand dreptul sa realizeze venituri la punctul respectiv de lucru este dispusa sa o cedeze la un eventual control la buget drept confiscata...
La un control nu se lasa doar cu confiscarea sumei, mai sunt si alte amenzi.Dar oug 28 se refera la casele de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie denisamarket denisamarket buna ziua imi puteti spune ce se intampla cu o firma care pierde un proces cu garda financiara ,in baza oug 28/1999 litera b va fi obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Obligata sa incalce legea! Carco Carco Salutare! O sa fac cat mai scurt posibil. prietena mea este obligata de patroana sa vanda,partial, produse fara bon fiscal invocand aceeiasi scuza pt clientii ... (vezi toată discuția)
Bani din casa lumi007 lumi007 In urma controlului ANAF , in casa de marcat se gasesc mai putini bani decat pe bonul fiscal.Inspectorii pot sa inchida locatia? Este legal? Multumesc. (vezi toată discuția)