avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat intre mine ( persoana fizica) si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat intre mine ( persoana fizica) si firma mea

Am inchiriat o vila pentru a deschide o cresa , contractul este inregistrat la Anaf. Cand m am dus cu dosarul la registru comertului doamna mi a spus ca trebuie sa mai fac un contract sau comodat intre mine pers fizica si firma mea , unde sunt unicul administrator. In cazul acesta pot sa specific in contract ca imi opresc o camera pentru a locui in ea sau trebuie sa inchiriez toata vila pentru cresa ? Multumesc pentru timpul acordat, o zi buna !:O
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 15:22, 4 Februarie 2016
Ca sa nu gresim.

Ce ati solicitat exact la ORC si care au fost observatiile lor ?
In contractul de comodat, proprietarul poate sa prevada ca ofera spre folosinta gratuita societatii o anumita suprafata (o camera, 2 camere, etc) astfel incat in functie de structura vilei sa va ramana si dvs o camera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati adriana1972 adriana1972 am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)