avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se realizeaza un ordin de plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se realizeaza un ordin de plata

am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, iar plata acesteia va fi facuta prin ordin de plata. ideea este ca nu stiu cum functioneaza acest sistem si ce trebuie sa fac... help!!!! :">
Cel mai recent răspuns: rasfatzata , utilizator 23:28, 2 August 2009
In cazul in care aveti un cont deschis la BCR, puteti folosi Internet banking, si acolo aveti o aplicatie foarte usora pentru ordine de plata.
Mergeti la orice sucursala BCR si solicitati pachetul click 24 banking. O sa primiti un token si un user cu care va autentificati pe site la BCR. Acel token genereaza o parola diferita la fiecare 38 secnde , insa niciodata aceasi.

Mai jos iti dau un link sa vezi exact cum functioneaza acest serviciu. Pot sa spun ca economisesti foarte mult timp, eviti aglomeratile de la banca, poti plati lumina, gazul, telefonul, diverse plati catre diferite firme, etc.
[ link extern ]

P.S Nu fac reclama BCR-ului, sunt doar simplu client.
Nu sunteti obligat sa aveti cont la BCR, puteti deschide contul la orice banca doriti.
Si nu este obligatia dumneavoastra de a plati, ci fiind vanzator si emitand factura, obligatia de plata revine cumparatorului.
Dumneavoastra trebuie sa ii comunicati contul bancar si banca la care este deschis acel cont iar de restul se ocupa cumparatorul. Dumneavoastra doar urmariti daca v-au fost virati banii in cont.
Dar nu aveti contabil? El se ocupa de chestiile astea....
rasfatzata a scris:

am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, iar plata acesteia va fi facuta prin ordin de plata. ideea este ca nu stiu cum functioneaza acest sistem si ce trebuie sa fac... help!!!! :">


:D
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti la orice banca doriti (cu actele firmei--certificat de inmatriculare , stampila , imputernicire, statut) si sa va deschideti un cont. plata va intra in acel cont dupa ce i-l indicati pe factura clientului dvs!
SUCCES!:)
multumesc mult pentru informatii :):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati catre radet doru barbu doru barbu Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)
Plata utilitati online roion roion Am internet banking la doua banci.Furnizorul de energie accepta plata online numai la cateva banci \\"prietene\\".Am intrebat furnizorul daca pot plati online ... (vezi toată discuția)