stiu ca este un subiect cam delicat ,mai ales postat in acest forum ( exista tendinta poate de a nu fi luat in seama, tine de impartialitate) insa vreau sa stiu cum se poate face plangere impotriva unui avocat care nu si a respectat contractul avut cu clientul....din fericire aceasta "avocata" ( ghilimelele sustin calitatea acestuia) nu face parte din grupul activ de pe acest site si forum....
..este vorba de o simpla actiune...o societate X a emis o factura pentru un bun catre o societate y....societate y a facut plata dar societatea x refuza sa livreze bunul....
..drept urmare am contactat o " avocata".( in fapt o gluma proasta la adresa acestei meserii)...imi asum cu toata responsabilitatea cele spuse...avocata care dupa ce si a insusit banii pentru procedura si a batut joc de orice responsabilitate ( somatie , citatie,informare , proceduri)..rezultatul fiind bineinteles negativ.." respingere cererea creditoarei...in fapt lipsa prezenta si procedura
..nu rezultatul ma deranjeaza ci modul prin care aceasta "avocata" si a batut joc
..din respect pentru cei seriosi in aceasta meserie doresc sa i fac plangere in barou...este posibil?