avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire executor judecatoresc

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cat de legal este ca un executor judecatoresc sa faca tripla poprire? In cursul acestei zile mi s-a virat salariul si, desi exista o poprire la angajator, mi s-a retinut si din cont 1/3 din salariu, apoi inca 50 lei. o singura datorie, un singur executor, m-a lasat azi fara 48,89 % din venit. va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)