avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plan de reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plan de reorganizare

Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti care sunt pasii de urmat in intocmirea planului de reorganizare?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 09:24, 18 Februarie 2016
Buna ziua !
Gasiti modele de planuri pe internet, vedeti ce capitole trebuie sa contina si il scrieti conform datelor dvs.
Totusi, intocmirea planului trebuie sa aiba la baza o analiza riguroasa a tuturor elementelor de patrimoniu si a posibilitatilor reale de a respecta ceea ce va propuneti, de a duce reorganizarea pana la capat, astfel incat chiar sa salvati firma si nu sa il faceti intr-o doara ! Este un element cheie, foarte complex si sensibil si cred ca cel mai bine e sa apelati la un expert/ consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infiintare gradinita privata alexescu alexescu Buna ziua! Stiu ca s-a mai scris pe topicul asta, insa vreau sa ma asigur ca nu pierd ceva. V-as ruga sa-mi indicati si mie toate sursele legislative care ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Deschidere carte funciara paliucatalin paliucatalin va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu ... (vezi toată discuția)