Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plan de reorganizare

Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti care sunt pasii de urmat in intocmirea planului de reorganizare?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 09:24, 18 Februarie 2016
Buna ziua !
Gasiti modele de planuri pe internet, vedeti ce capitole trebuie sa contina si il scrieti conform datelor dvs.
Totusi, intocmirea planului trebuie sa aiba la baza o analiza riguroasa a tuturor elementelor de patrimoniu si a posibilitatilor reale de a respecta ceea ce va propuneti, de a duce reorganizarea pana la capat, astfel incat chiar sa salvati firma si nu sa il faceti intr-o doara ! Este un element cheie, foarte complex si sensibil si cred ca cel mai bine e sa apelati la un expert/ consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infiintare gradinita privata alexescu alexescu Buna ziua! Stiu ca s-a mai scris pe topicul asta, insa vreau sa ma asigur ca nu pierd ceva. V-as ruga sa-mi indicati si mie toate sursele legislative care ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)