avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu ingrijire copil bolnav-grad handicap GRAV
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu ingrijire copil bolnav-grad handicap GRAV

buna ziua, am un baietel in varsta de 4 ani si jumatate, diagnosticat pe 01.01.2014 cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA SI MUTATIE GENETICA, a facut 1 an si 2 luni tratamentul cu citostatice risc crescut, de 1 an a intrat la intretinere si urmeaza tratamentul acasa dar mergem si 3 zile la spital pt tratament cu citostatice. Medicul oncolog nu imi permite sa il duc la gradinita pt ca are imunitatea scazuta.In prezent eu am cumulat 760 zile de concediu medical.Am fost sa fac comisia de expertiza in munca si am fost respinsa. Copilul are certificat de handicap-GRAV valabil cel putin 1 an. In prezent sunt inarcinata in luna 3 si am nevoie de 2 comisii.
Bunici disponibili nu avem, locuim singuri.
Cunosc mamici care stau in concediu medical 3 ani de la declansarea bolii.
Cum sa procedez?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Durata concediu medical pt insotitor bolnav leucemie Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cat timp pot sa stau in concediu medical (am un baietel de 3 ani si 4 luni bolnav de leucemie acuta limfoblastica) ... (vezi toată discuția)
Comisia de expertiza bolnav leucemie roxana cotlos roxana cotlos buna ziua,eu am fost in italia si acolo am fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica acuta ,si acum sant in romania.as vreea sa stiu ce acte imi trebuie ca ... (vezi toată discuția)
Ref copil leucemie mirelacara mirelacara Buna ziua, ma numesc Carastoian Mirela, sunt mamica fetitei Dumitru Denisa de 9 ani, care in luna martie 2013 a fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica ... (vezi toată discuția)