avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... comisia de expertiza bolnav leucemie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

comisia de expertiza bolnav leucemie

buna ziua,eu am fost in italia si acolo am fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica acuta ,si acum sant in romania.as vreea sa stiu ce acte imi trebuie ca sa ma prezint la comisia de expertiza si daca toate actele trebuie traduse?va multumesc anticipat astept raspuns
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:03, 29 Octombrie 2018
La comisia de expertiza medicala se depune dosar medical cu toate documentele medicale pe care le detineti (diagnostic, tratament, internari, foaie de internare si urmarire, recomandari medicale, concedii medicale, etc.).
Daca documentele sunt emise in italiana trebuie traduse si in l.romana.
Posibil sa aveti nevoie si de internari in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil bolnav-grad handicap grav Fl0r3ntina26 Fl0r3ntina26 buna ziua, am un baietel in varsta de 4 ani si jumatate, diagnosticat pe 01.01.2014 cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA SI MUTATIE GENETICA, a facut 1 an si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)