avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CE POT SA FAC? - servicii medicale deviate de la stat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CE POT SA FAC? - servicii medicale deviate de la stat la privat

Ieri am fost la policlinica de stat din orasul Bistrita cu bilet de trimitere de la medicul de familie, proaspat renovat si utilat cu cele mai performante aparate. medicul mi a recomandat o ecografie, dar nu mi a facut programare in policlinica ci la cabinetul lui particular. Cu acest gest m a scos din sistemul de stat si m a aruncat in circuitul privat.unde pot face o reclamatie sau ce pot face sa fie sanctionat?

Alte discuții în legătură

Bilet de trimitere medical denisvoicu denisvoicu Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare intr-un caz concret. Am avut bilet de trimitere in luna martie la gastroenterologie, pe baza lui am facut ... (vezi toată discuția)
Dreptul asiguratului medical roflorin roflorin Buna ziua, As dori sa stiu daca, asigurat fiind cu plata la zi a tuturor contributiilor de catre societatea la care sunt angajat, am dreptul la consultatie la ... (vezi toată discuția)
Infractiune colega3 colega3 Un medic angajat la stat care directioneaza pacientii catre cabinetul sau particular savarseste o infractiune? Contravine acest fapt vreunei legi? Se poate ... (vezi toată discuția)