Un medic angajat la stat care directioneaza pacientii catre cabinetul sau particular savarseste o infractiune? Contravine acest fapt vreunei legi? Se poate pedepsi?
Depinde ce înțelegeți prin direcționează, respectiv îi constrânge, îi informează, le recomandă, le sugerează, îi strânge cu ușa, etc / în principiu poate fi incidenta o faptă penală din sfera infracțiunilor de serviciu.
spune ca nu este ecograf numai la cabinetul sau particular(evident este o minciuna)daca vrei sa ti puna un diagnostic si tratament trebuie sa mergi la ecograf. iti spune ca faci ce vrei doar este vorba de sanatatea ta. Alegi sa mergi sa platesti la acel cabinet 150 lei sau ramai netratat. Cu ecografia de la privat te intorci la stat unde medicul continua consultatia. Unde a si putea depune o plangere sau sesizare?
La colegiul medicilor sau la politie, insa doar bazat pe faptul ca "spune ca ..." nu cred ca este sustenabila reclamatia. Dar puteti sa incercati daca fapta se dovedeste a fi un abuz..
Amenintare
danmdll
Buna ziua,
Dacă am fost amenințat, înjurat si eu am reușit să inregistrez audio tot, am 5 martori, am sanse să castig un proces?
Va rog sa imi spuneți ... (vezi toată discuția)