avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa pe Olx
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa pe Olx

Salut. Mi am cumparat un "telefon" de pe olx . toate bune si frumoase pana cand a ajuns coletul . trebuia sa primesc un s2 dar in colet era un telefon antic care nu valoreaza nici 50 de lei . am numele si adresa individului . am conversatiile pe olx si coletul dar nu recunoase ca mina dat teapa si spune ca vreau sa fav bani dupa el.

Intrebarea mea este ... Daca vreau sa actionez in instanta, screen shooturile in care spune ca trebuie sa primesc un s2 reprezinta o dovada solida care sa ma ajute sa castig procesul?
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 18:57, 17 Februarie 2016
Stiti pe cine sa dati in judecata? Ca asa pot spune si eu pe OLX ca ma numesc Popescu Ghe. si ca domiciliez in Pascani.

Parerea mea e ca dandu-l in judecata pierdeti timp, nervi si bani. Nu cred ca va va plati banii inapoi, nici macar in cazul in care ar fi condamnat la plata.

Treceti pe la Politie si depuneti o plangere, dar sunt slabe sanse sa se rezolve. Plus ca Politia nu e agentie de recuperat banii platiti escrocilor.
Sa-i treceti la pierderi si pe viitor "LIVRARE CU VERIFICARE" !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat pe olx un samsung galaxy s9 în valoare de 2.000 de lei, dar am primit alt telefon. ce pot face în acest caz? SergiuPlc SergiuPlc În urma cu puțin timp am comandat un telefon (Samsung galaxy s9) pe olx în valoare de 2.000 de roni. Toate cele bune când am vorbit cu vânzătorul. Am ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de pe olx un telefon care nu corespunde cu ce a fost pe site, iar vânzătorul dă vina pe curier. vreau să fac plângere penală, am șanse de câștig? MelindaT89 MelindaT89 Buna, Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)