avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Buna seara.VA rog sa mi spuneti CE trebuie facut in urmatoare situatie:parintii mei au cumparat in 1980 o casa CU teren 3500 de metri ,act au decat PE 250 metri ptr care au platit si impozit pana in prezent,restul de teren la cultivat si ingrijit pana in prezent.intrebarea mea Este CE trebuie facut CA parintii sa fie proprietari PE toata suprafataPE care au cumparat o .multumesc
Cel mai recent răspuns: rectiligne , utilizator 19:52, 23 Februarie 2016
Buna seara,
Vor trebui sa formuleze o actiune in instanta pentru uzucapiune de peste 30 de ani pe vechiul cod civil.
Actiune in instanta pentru uzucapiune in cadrul actiunii urmând sa dovediti posesia neintrerupta si linistita; se va efectua si o expertiza pentru identificarea terenului
buna ziua .va multumesc ptr raspunsul dvs.mai am o rugaminte insotita de o intrebare.daca parintii din lipsa de banii nu fac aceeasta actiune in instanta(cred personal ca sunt niste costuri destul de semnificative )exista riscul ca acest pamant sa l revendice primaria?multumesc ptr timpul acordat
va multumesc ptr raspunsul dvs.cine face aceasta expertiza,si cum sau cu ce demostrezi posesia neintrerupta si linistita,
rectiligne a scris:

buna ziua .va multumesc ptr raspunsul dvs.mai am o rugaminte insotita de o intrebare.daca parintii din lipsa de banii nu fac aceeasta actiune in instanta(cred personal ca sunt niste costuri destul de semnificative )exista riscul ca acest pamant sa l revendice primaria?multumesc ptr timpul acordat

Alte discuții în legătură

Drept propritate asupra teren in folosinta chiojdean chiojdean buna ziua si multumesc anticipat parintii mei au cumparat o casa in 1972 cu 250 metri teren si li sau atribuit cca 500 metri patrati ca folosinta lipiti de cei ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bogdancata71 bogdancata71 Am cumparat de la un batran în 2005 jumătate de hectar în extravilanul unui oraș mare(teren arabil) în ideea că va căpăta ceva valoare în ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare drept de proprietate teren ChirucVeronica ChirucVeronica Parintii mei au cumparat o casa la tara in 1982 . In actul de vanzare-cumparare scrie ca : “ terenul aferent locuintei in supr 250mp trece in ... (vezi toată discuția)