avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Taxe si impozite proprietati imobile cetateni ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Taxe si impozite proprietati imobile cetateni rezidenti in UE

Un cetatean, al unui stat din UE care are domiciliul in statul respectiv dar are si rezidenta ( certificat eliberat de autoritatile romane) in Romania si care isi plateste aici taxele si impozitele in Romania, intra sub incidenta acestui act normativ ?
Multumesc, anticipat !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:40, 19 Februarie 2016
Care act normativ? Pe scurt, cine domiciliaza in tara A si are proprietati in tara B trebuie sa tina cont de: legile tarii A, legile tarii B, acordurile contra dublei impozitari intre tarile A si B. Atentie ca acordurile contra dublei impozitari sunt complicate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte legale si/sau fiscale ca urmare a stabilirii resedintei intr-un stat ue RusRIM RusRIM Buna ziua, Lucrez cu contract de munca intr-unul din statele UE si indeplinesc conditiile legale pentru a cere rezidenta aici dar nu prea stiu ce consecinte ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit persoana fizica-reprezentanta sabinna sabinna O persoana cetatean roman cu domiciliul in Romania este salariata a unei firme straine ( din UE - Bulgaria ) ) si lucreaza in Romania in cadrul Reprezentantei ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie să plătesc taxe ceva la stat pentru banii care-i scot dacă am firmă în s.u.a.? David Ionesi David Ionesi Salutări prieteni! Pentru a-mi conduce viitoara activitate ca un cetățean responsabil este necesar să-mi deschid o firmă. Mă gândeam să-mi fac una în ... (vezi toată discuția)