Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vreau sa stiu cum recuperez cheltuielile de judecata cu primaria

buna ziua- as dori o indrumare! mama mea a castigat un proces cu primaria din comuna(trebuie sa-i plateasca cheltuieli de judecata )suma de 500 lei, nu este o cifra mare dar este si cu executare, dar ei nu vor sai dea banii, spun ca nu au bani ca e bugetul mic. unde trebuie sa se adreseze sati obtina acesti bani!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 10:52, 22 Februarie 2016
Trebuie sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc pentru a pune hotararea in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Executare silita - eu sunt obligat sa platesc pentru toti paratii Nicuvarga Nicuvarga Buna ziua, voi incerca sa fiu cat mai succint. Mama mea a cumparat in 1990 un imobil si terenul aferent, pe care l-a instrainat in 1996. Mama mea a decedat in ... (vezi toată discuția)