avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe portare nr.telefon mobil
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

portare nr.telefon mobil

Buna ziua,
Ma intereseaza daca acum mai trebuie platit ceva daca vrei sa te portezi in alta retea,daca abonamentul este inca valabil.Multumesc!Din cite stiu eu nu mai trebuie platit,dar mai bine va intreb si pe voi.
Cel mai recent răspuns: ContSters382019 , utilizator 20:36, 23 Februarie 2016
Nu trebuie platit nimic, domnule, portarea este gratuita. Desigur, daca abonamentul este inca in termen, veti plati abonamentul conform contractului pe care-l denuntati.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata abonament laurabiga laurabiga Buna ziua, ma numesc Laura, si am o nedumerire. Vreau sa imi portez numerele de telefon dintr-o retea in alta retea nationala. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Nepo Nepo Buna ziua ! Suntem o societate comerciala care are un contract cu Orange Romania, inca valabil (este inca in perioada contractuala). Detinem un abonament de ... (vezi toată discuția)