avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma cu activitatea suspendata

o firma cu activitatea suspendata poate vinde un mijloc fix in perioada suspendarii activitatii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:14, 23 Februarie 2016
Se poate vinde. Suspendarea se refera la interdictia obtinerii veniturilor din activitatea autorizata (caen), nu venituri din operatiuni conexe de administrare, conservare a patrimoniului.
multumesc
dar ce se intampla cu TVA-UL?cCEL CARE CUMPARA IL POATE DEDUCE? CEL CARE VINDE , AVAND ACTIVITATEA SUSPENDATA, ESTE SCOS DE LA PLATA TVA?
Cel care cumpara deduce tva, daca cumulativ: cel care vinde nu-i inactiv (desi este suspendat) si daca cel care vinde nu-i scos de la tva (din alte motive, contabilul stie); in plus depinde si care-i mijlocul fix vandut cu tva (exista limitari in privinta procentului).
Operatiunea necesita aplecarea peste problema a contabilului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu activitate suspendata AMANDINA AMANDINA [b]Caz[/b]: o societate cu activitate suspendata pe 3 ani, suspendarea inregistrata la Registrul Comertului. [b]Intrebari[/b]: pe perioada suspendarii se ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile in perioada de suspendare maria2010 maria2010 Daca in perioada de suspendare se reziliaza un contract de leasing financiar pe motivul neplatii leasingului iar societatea de leasing preia bunul, cand se ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism paunvasilica paunvasilica o societate a cumparat in 2010 un autoturism, din stat membru, a beneficiat de masuri simplificate. acum ar vrea sa il vanda . care sunt posibilitatile si ce ... (vezi toată discuția)