avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare pod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare pod

Buna ziua, am si eu o mare problema. Suntem 9 famili care locuim in 7 case, o societate norvegiana care ajuta copii si o fabricuta din materiale lemnoase. Legatura noastra cu soseaua se face peste un pod din beton. Problema noastra apare acuma. Acest POD candva <nu stiu sigur dar in jurul anului 1975> a fost construit de un IFET care avea punctul de lucru prin zona aceeasta. Acuma urmasii firmei au cerut primariei sa le plateasca podul, in caz contrar il demoleaza si-l vand la fier vechi. Primaria sustine ca nu are bani, ca nu are prea mare interes podul pentru ei. S-au judecat si sentinta da castig de cauza urmasilor. Ce se poate face?
Eu <vorbesc in numele meu pentru ca stiu ce acte am, de ceilalti nu stiu> am toate actele si autorizatiile de constructie a casei, precum si aprobarea primariei . Primaria este obligata sa ne asigure alte cale de acces?
As dori o idee de rezolvare a problemei.

Alte discuții în legătură

Lmobil cu zid comun cu vecinul,care e tentat sa-si demoleze partea,obligandu-ma astfel la cheltuieli mari pe care nu le pot suporta edytu edytu Buna ziua tuturor! Vreau sa supun atentiei dvs, urmatoarea situatie in care ma aflu si am marea rugaminte sa ma indrumati ce pot face in continuare. E vb ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptiune vicii ascunse imobil Antoaneta2010 Antoaneta2010 Am cumparat o casa constructie noua in august 2009 iar odata cu venirea iernii in 2009 am constatat ca am mari probleme: imi curge pur si simplu apa pe pereti, ... (vezi toată discuția)
Constructie ilicita danmarinel danmarinel ce se intampla daca vecinul meu si-a construit un gard din beton masiv turnat cu inaltime de 2.5 metri pe limita de proprietate cu mine para a pastra nici un ... (vezi toată discuția)