avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie ilicita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie ilicita

ce se intampla daca vecinul meu si-a construit un gard din beton masiv turnat cu inaltime de 2.5 metri pe limita de proprietate cu mine para a pastra nici un fel de distanta si fara a-mi cere acordul iar acuma si-a facut un depozit de lemne cladite in lateralul casei pe care la spijinit pe garajul meu si care este in pericol sa se darame oricand.
nici nu mai pot sa-mi las copilul sa se joace prin curte de frica.
cui ar trebui sa ma adresez pentru a-mi rezolva problema, pentru ca vecinul ma ameninta mereu ca are bani si nu pot sa-i fac nimic
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:25, 18 Noiembrie 2010
Puteti sesiza Primarul localitatii, apoi Inspectoratul de stat in constructii.
Cand a inceput lucrarea puteati solicita sistarea constructiei ... acum inteleg ca e deja gata.
Totusi, daca gardul este din beton cum sunt sprijinite lemnele pe garajul dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei autorizatii de constructie la doi ani dupa acordul vecinului mariantatic mariantatic Buna ziua, Daca este posibil, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari: In 2015 am achizitionat o magazie de lemn , (4m x 6m), de la o firma ... (vezi toată discuția)
Foisor de lemn-la ce distanta de gardul vecinului? elle12 elle12 Am dori sa facem la curte un foisor de lemn. La ce distanta de gard poate fi amplasat? Poate fi pus lipit de gard? Multumesc. (vezi toată discuția)