avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii incheiat la distanta(pe mail)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii incheiat la distanta(pe mail)

Buna ziua. Sper sa primesc un raspuns favorabil la urmatoarea intrebare?
Se poate anula un contract incheiat pe mail intre o firma prestare servicii, (televiziune,internet,) si eu ca administrator al societatii mele? - daca se poate, ce ar trebui sa fac??
DETALIEZ: din partea firmei respective am primit pe mail oferta discutata anterior la telefon, anexat contractul, plus o anexa a contractului. Mi se cere in mail sa transmit o copie dupa certificatul de inregistrare, dupa buletin si dupa prima si ultima pagina din actul constitutiv al firmei mele.
La acest mail am raspuns cu "Da, sunt de acord", si ATAT, nimic altceva. Nu am trimis nici o copie la nimic si nici nu am listat CONTRACTUL sa.l semnez si apoi sa il trimit inapoi semnat.
Acest contract este valabil? si daca da, cum il anulez fara sa platesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:47, 5 Martie 2016
Indiferent de metoda de comunicare contractele nu sunt valabile decat daca sunt semnate de catre reprezentantii legali.
Nu omiteti sa trimiteti si in scris faptul ca firma dvs. nu mai doreste sa incheie acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone cere buletinul pe watsapp si mail Rody5 Rody5 Buna ziua, Am fost contactata de catre 2 fete de la vodafone, in legatura cu o oferta. Nu ma interesa, au insistat si le-am ascultat pana la final. Mi-au ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 150 meia meia buna seara.va rog sa ma ajutati.nu pot tipari f.150 de la anaf.se tipareste toata pagina anaf care il contine,iar formularul iese doar pe jumatate.nu sunt ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)