avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... retragere dosar facultate, legalitate solicitare plata ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

retragere dosar facultate, legalitate solicitare plata taxa

Sunt anul I la o facultate din Bucuresti. Am sunat astazi la secretariat pentru a ma informa cum anume procedez ca sa-mi retrag dipploma de bac ( oprita in original de ei) . Doamna respectiva mi-a spus ca trebuie sa ma prezint la secretariat , sa completez o cerere care trebuie semnata ulterior de decan. Dupa asta, sa vin cu o fisa de lichidare , la fel, semnata de contabilitate, de biblioteca , conform careia sa nu am nicio datorie fata de facultate. Problema e: din cate am inteles trebuia platita deja prima parte din taxa de pe semestrul acesta si nu vreau sa ma trezesc cu vreo surpriza in care, practic, ma obliga sa platesc in schimbul dosarului meu. Se poate intampla asta? Este legal?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2016
GeorgianaCj, utilizator

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat retinuta la facultate Stef12345 Stef12345 Buna seara, Anul trecut am decis sa urmez o facultate. Am dat la ECTS FR 2017-2018 pt ca eram si cu munca. Am platit prima transa de bani 1350 lei si timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Dilema cu privire la legalitatea reeemiterii diplomelor de bac si licenta Chriss13 Chriss13 Buna ziua! Ma aflu intr-o dilema cu privire la legalitatea emiterii unor noi diplome personale de bacalaureat, respectiv licenta. In urma cu ceva timp, ... (vezi toată discuția)