avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate face plata esalonat la Circa Financiara?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate face plata esalonat la Circa Financiara?

Buna ziua! Am pierdut un proces cu MApN si mi-a venit de plata suma de 32000 de lei, reprezentand cheltuieli de scolarizare. Specialistii de acolo mi-au spus ca trebuie sa platesc integral nu esalonat. Stie cineva vreun articol de lege in baza caruia pot sa platesc esalonat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:15, 6 August 2009
Plata sumelor datorate in urma hotararii judecatoresti poate fi esalonata cu acordul partilor, din cate stiu eu.
Mai multe o sa va poata spune un specialist de pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie locatari cipris_90 cipris_90 Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am ... (vezi toată discuția)
Se pune in executare sentinta de recurs sau sentinta de la revizie? dogarudobra dogarudobra am avut un proces pe care l-am castigat in prima instanta, apoi l-am pierdut la recurs am facut cerere de rexizuire si aici am pierdut la recurs am piedut ... (vezi toată discuția)