Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot notifica Reg Com și Serv. de evidență a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot notifica Reg Com și Serv. de evidență a populației?

Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă:
În urma unui proces de partaj, am obținut un imobil în care își are domiciliul fostul soț și actuala lui soție. De asemeni, are și sediul firmei lui. Le-am explicat că trebuie să schimbe această situație, însă ei tot amână.
Pot notifica Registrul Comerțului și Evidența populației de noua situație? Cum trebuie să procedez? Ce mă sfătuiți să fac?
Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:10, 15 Martie 2016
Sigur ca puteti notifica dar sa nu va asteptati la mare lucru.
Nu stiu daca la Reg. Comertului se va intampla ceva insa la Evidenta cu siguranta notificarea dvs. nu va avea niciun efect pentru ca nu-i pot obliga sa-si schimbe cartile de identitate. Ei pot sa-si faca viza de resedinta la locuinta unde stau acum si gata, sunt in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Domiciliul actualei sotii in aceeasi locatie cu cel al fostei sotii, fara finalizarea partajului. mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012. Sunt si acum in partaj cu fostul sot. In urma cu 3 luni, fostul sot a facut domiciliul actualei lui sotii in locuinta ... (vezi toată discuția)