avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare sau vacantare post?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare sau vacantare post?

Buna ziua, nu am mai activat de mult , de foarte mult timp pe forum. Cu aceasta ocazie permiteti-mi sa salut toti specialistii care activeaza pe acest forum, inclusiv administratorul acestui forum.
Locul meu de munca actual este la Aeroport Transilvania Targu Mures, aeroport care se confrunta cu foarte multe probleme, din toate punctele de vedere. Pentru exemplificare va voi atasa linkul sindicatului, din care fac si eu parte.
Intrebarea mea catre Dumneavoastra este: Aeroportul este condus de un consiliu de administratie care se subordoneaza Consiliului Judetean. Un director economic din cadrul aeroportului participa la concurs pe postul de vicepresedinte executiv in consiliul de administratie. Castiga concursul, desi indoielnic din punctul meu de vedere. Este remunerat ca vicepresedinte. Contractul dansei de director economic trebuie suspendat sau vacantat? Aeroportul Transilvania este un aeroport cu specific deosebit.
Mai jos va trimit linkul cu problemele aeroportului. Cu stima si deosebita consideratie Angela Fortuna.
[ link extern ] /


Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 18:31, 15 Martie 2016
Daca este S.A., atunci c.i.m.va fi suspendat.
Nu este S.A. . Aeroportul Transilvania este Regie autonoma cu specific deosebit, condusa de un Consiliu de administratie subordonat Consiliului Judetean. Consiliul de Administratie al Aeroportului este format din Presedinte CA, Vicepresedinte CA executivi si inca trei membrii neeexecutivi. Directorul Economic din cadrul aeroportului a dat examen pentru functia de Vicepresedinte in Consiliul de Administratie - functie executiva pentru care este remunerat. Postul de Director economic al dansei se suspenda sau se vacanteaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre c.o.r. ... luizacsinte luizacsinte Fiti amabili, Legat de Codul Ocupatiilor in Romania, as avea nevoie sa stiu, intr-un ONG dupa functia de presedinte, urmatoarele doua, ierarhic, care ar ... (vezi toată discuția)
Calitatea de viceprimar e compatibila cu cea de medic titular cabinet? drbiaf drbiaf Buna ziua! Am o intrebare legata de functia de viceprimar intr-un consiliu local, si anume un medic titular de cabinet medical individual aflat in relatie ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public- consilier local tibi68 tibi68 Buna ziua. Functionarul public, angajat al unei primarii, se afla in incompatibilitate cu functia de consilier local dintr-un consiliu local, altul decat ... (vezi toată discuția)