avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unei firme (srl, srl-d)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unei firme (srl, srl-d)

Buna seara!
As dori sa stiu cam ce cheltuieli aproximative ar fi pentru deschiderea unei firme si care ar fi pasii de urmat pentru a face acest lucru.
Sunt la inceput de drum, as dori o mica afacere pentru inceput cu un site in care sa imi promovez marfa, anunturi pe internet, iar apoi sa incerc cu inchirierea unui sediu pentru a putea vinde face to face.

As dori niste sfaturi, sper ca nu am gresit rubrica.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 18:48, 15 Martie 2016
Toate informatiile referitoare la actele necesare in vederea inregistrarii unui SRL le puteti gasi pe site.ul oficial onrc. ro la rubrica infiintare SRL.
Costurile aferente sunt alcatuite din taxele de registru, contravaloarea capitalului social (suma care nu reprezinta o cheltuiala in sine pentru ca ramane in contul societatii insa trebuie sa dispuneti de aceasta la momentul infiintarii), onorariul notarial aferent specimenului de semnatura cu mentiunea ca specimenul de semnatura poate fi dat si in fata reprezentantului registrului comertului in mod gratuit si onorariul persoanei care se ocupa redactarea actelor si înregistrarea dosarului (in cazul in care nu va ocupati personal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru site pay to click (ptc) Crystyann Crystyann M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click. Paid To Click este un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)