avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program de liniste!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program de liniste!!!

Buna seara! Care ar trebui sa fie programul de liniste intr-un bloc? Si ce putem face daca acesta nu se respecta? Au afisat de curand un program de liniste dupa multe sedinte... intre orele 13.00-14.00 si 7.00-22.00.Si de multe ori nici acesta nu se respecta. Oricum, nu cosider ca unui copil de 4 ani si unui copil de 2 luni le ajunge o ora de somn, (asta daca adorm la 13.00), pentru ca la 14.00 sa-i trezeasca bormasina si ciocanele. Daca mergi la usa si ii rogi sa mai amane putin ca dorm cei mici...iti trantesc usa in nas.Se poate face ceva?
. La articolul 2, punctul 29 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00—8,00 si 13,00—14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora;".

Dacă nu se respectă programul de liniște puteți chema Poliția .
Am inteles! Multumesc frumos! Chiar am sa scot la imprimanta si o sa i-l lipesc pe usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste AlexaFlorea AlexaFlorea Buna ziua!!! am si eu o nelamurire... Am inteles ca, conform legii 61 orele de liniste sunt intre 22.00-08.00... dar daca la adunarea generala a Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)