avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

In urma cu un an am incheiat un contract de intretinere cu o batrana in schimbul apartamentului pe care il detine.Pe langa obligatiile stipulate in contract respectiv asigurare hrana si medicamentatie ,am platit si intretinerea ei (locuieste singura ) factura la energie,factura la cablu,factura la telefonul mobil,locul de veci pe langa alte multe servicii si pofte care nu intrau in obligatia noastra. Acum batrana sub diferite pretexte nu mai ne lasa sa ne achitam de obligatiile contractuale ,nici macar la usa ei nu ne mai primeste si doreste sa atace actul in instanta pentru a redeveni proprietara dupa ce am cheltuit multi bani ,timp,etc Care este calea pe care trebuie s-o urmez si ce sanse de reusita am ? Multumesc tuturor celor ce imi raspund
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 22:23, 19 Martie 2016
Incercati sa mergeti de mai multe ori la usa persoanei respective insotiti de alte persoane pentru a putea dovedi in cadrul unui eventual proces prin proba testimoniala ca ati dorit sa va indepliniti obligatiiile contractuale prezentandu-va cu cumparaturi la usa acesteia dar aceasta a refuzat sa accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere dariusIII dariusIII impreuna cu sotia , am facut un contract de intretinere a unei vecine in varsta de 84 de ani. in schimbul intretinerii urmeza sa ne ramana noua apartamentul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! logodnicul meu are un contract de ingrijire cu uzufruct ... delia.vasilica delia.vasilica Buna seara! Logodnicul meu are un contract de ingrijire cu uzufruct viager cu 2 bătrâni , de 5 ani de zile, .Bătrânii au un fiu pe care l-au dezmostenit. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere cu uzufruct viager dorintopor dorintopor Buna ziua eu si sotul meu la intelegere cu o batrana din blocul in care locuim am facut un testament in urma cu 4 ani in anul 2012, in care ne-am luat ... (vezi toată discuția)