avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pt.însotitor cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pt.însotitor cu handicap

Nu înteleg de ce pers.cu handicap din Romania ,nu au aceleasi drepturi . La 1 dec.1915, a fost majorata indemnizatia de însotitor cu 25%,dar,nu pt.toata lumea cu handicap grav. Cei care primesc ca mine,indemnizatia prin Casa de pensii nu au beneficiat de majorare. Suntem toti din Romania . Si eu si sotul meu ,avem handicap grav,cu însotitor dar el are cu 272 roni mai mult ca mine. Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:27, 26 Martie 2016
S-a majorat cu 25% indemnizatia platita de primarii persoanelor cu handicap grav care nu si-au angajat asistent personal si salariile asistentilor personali, nu indemnizatiile si alte drepturi primite pe cupon, la posta, de la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor persoana cu handicap Costin Cozma Costin Cozma Buna ziua! Am o speta putin mai ciudata: 2 surori au o mama handicap grad I, permanent, parlizata. Una dintre ele este persoana aleasa de mama ca si insotitor ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)