avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificarea semnaturii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificarea semnaturii

Am nevoie de anumite lamuriri, va rog. In anul 2004 an infiintat o societate comerciala in care aveam calitatea de asociat si administrator. Dupa cativa ani activitatea societatii s-a suspendat , actualmente fiind suspendata ( de cativa ani buni ). Verificand actele societatii , am constatat ca in toate actele contabile , la rubrica " semnatura administrator " , asociata mi-a falsificat semnatura . Dumneaei are calitatea de asociat in societate privata si este angajata ca si consilier juridic ( functionar public ) intr-o institutie de stat. Intrebarea este , daca , ca si functionar public are dreptul de a a fi asociat intr-o societate privata , avand in vedere ca in declaratia de interese nu a precizat aceasta calitate ( de asociat), si urmatoarea intrebare , daca falsul ( ca semnatura ) in documente are termen de prescriere , si daca nu , cum ar trebui sa procedez. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Fals in acte Fatu Lucian Fatu Lucian Am o societate comerciala , la care suntem 2 asociati , iar eu sunt administrator. Toate actele contabile , la rubrica \\" administrator\\" , in dreptul ... (vezi toată discuția)
Statut functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Am marea rugaminte , daca se poate , sa fiu lamurit intr-o problema . Daca un functionar public angajat intr-o institutie bugetara are statutul de asociat , cu ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata& fals intelectual ContSters74561 ContSters74561 Pentru acoperirea delapidarii, gestionarul a intocmit mai multe acte justificative, pe care le-a depus in contabilitatea societatii X. Falsificarea aestor ... (vezi toată discuția)