avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna Ziua! Amo primit o Instiintare de executare silita Acasa din partea unor avocati. Am un credit neachitat . Eu nu am nici un bun pe numele meu si nici nu muncesc. Nu ma aflu in tara, ce mí se poate intampla.? Poate sa ma execute pe bunurile aflate pe numele parintilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:08, 31 Martie 2016
Nimic. Nu vor avea probleme parintii din pricina datoriilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat doar unul din 2 administratori???? dani76 dani76 buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu ... (vezi toată discuția)
ajutor!probleme cu banca mihaela daniela mihaela daniela buna seara !am si eu o intrebare azi am primit un plic de la o banca prin care am fost instiintata ca am fost data in judecatasi exista o sentinta din ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in caz de executare silita? ninarici25 ninarici25 Buna ziua! Am un credit la o banca de 4 ani (restructurat de 2 ori pana acum), care este pe numele meu, insa a fost facut pt o ruda care acum nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)