avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura contestatie executare

Buna ziua , in procedura de executare silita , daca s-a dispus o contraexpertiza dar din nou societatea ofera raspunsuri evazive si discriminatorii privind realele drepturi salariale ce trebuiau a fi calculate m, cum ar fi corect , sa fac obiectiuni la expertiza sau sa contest titlu executoriu motivand faptul ca societatea elibereaza expertului documente false si nu minte privind drepturile salariale de care ar fi trebuit sa beneficiez ?
Cel mai recent răspuns: Roxana83 , utilizator 16:48, 4 Aprilie 2016
Inteleg ca,sunteti deja in faza de judecata,faceti obiectiuni la expertiza,fara indoiala ca, daca sunteti in termen, puteti formula pe cale separata(nu in prezenta contestatie la executare)contestatie la titlu, in masura in care acesta nu este o hotarare judecatoreasca.
Nu inteleg ...sunt in etapa de executare , la a doua expertiza , prima a fost considerata total gresita de CECCAR , dar la a doua expertiza societatea nu a depus documentele solicitate de expert ci a raspuns doar ca in societate perioada 2008-2012 orice majorare salariala sau de natura salariala au fost acordate individual si pentru mine nominal nu exista nici o majorare sau hotarare de acordare drepturi salariale sau de natura salariala . Eu neavand un istoric in societate perioada 2008-2012 fiind vb de o reintegrare in 2012 la noua societate cea cu care am inceput litigiul in 2007 a vandut la actuala societate in 2008.Acum a venit expertiza care din cauza raspunsului oferit de societate si desi am dovezi ( contracte altor fosti angajati unde apar grilele de salarizare ) experta nu a calculat drepturile salariale si de natura de care ar fi trebuit sa beneficiez asa cum au beneficiat colegii mei in perioada 2008-2012 ( desi era CCMNN ). Eu acum trebuie sa fac obiectiuni la expertiza sau sa fac Contestatie la executare cu speranta ca in instanta se dispune o noua expertiza si societatea va depune documentele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate care refuza depunere documente intr-o expertiza pentru calculare drepturi salariale . ce se poate face? Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am cateva intrebari : 1. Ce se poate face daca societatea refuza sa depuna documentele solicitate pentru calculare drepturi salariale si de natura ... (vezi toată discuția)
Certificat grefa poate suspenda o expertiza contabila judiciara ? Roxana83 Roxana83 Buna ziua , problema este urmatoarea , am cerut executarera unei hotarari drepturi salariale , mai exact diferenta intre cele cuvenite si incasate , a urmat ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila - calculare grile salarizare Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am o problema , mai exact sunt in situatia urmatoare : In perioada anului 2007 am inceput un litigiu de munca ce a avut solutionare mai multe ... (vezi toată discuția)