trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Am auzit ca daca nu ti se comunica procesul verbal de contraventie intr-un timp X, atunci amenda se considera prescrisa.
Cum scap de ea atunci? Mentionez ca mi-a fost aruncata pe presul de la usa in plic DESCHIS, dupa 42 de zile de la data la care mi-a zis ca ma amendeaza. Mentionez ca nu a scris nici un PV atunci, doar a zis ca ma amendeaza. Nici martori nu a avut, decat cei doi politisti erau.
 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

(...) daca e prescrisa, trebuie sa o mai contest la judecatorie?
 livis 
	    	Utilizator

livis 
	    	Utilizator	    

alexboiciuc 
	    	Utilizator

alexboiciuc 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT	                   

Acum un an am fost oprit de un agent de politie care nu avea masina dotata cu aparat radar intro localitate din tara.
Acesta mi-a comunicat ca am fost ... (vezi toată discuția)
	                    BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT	                   

Acum un an am fost oprit de un agent de politie care nu avea masina dotata cu aparat radar intro localitate din tara.
Acesta mi-a comunicat ca am fost ... (vezi toată discuția)

alexandra_marta	                   

Am primit astazi (stampila postei este din data de 23.09.2009, iar pe scrisoarea in sine in partea superioara, sub serie si numar este trecuta data de ... (vezi toată discuția)
	                    alexandra_marta	                   

Am primit astazi (stampila postei este din data de 23.09.2009, iar pe scrisoarea in sine in partea superioara, sub serie si numar este trecuta data de ... (vezi toată discuția)

carmen ala	                   

Ce putem face in  situatia in care o institutie de control sustine ca a incheiat un proces verbal de amenda in lipsa, in conditiile in care nu ne-a fost adus ... (vezi toată discuția)
	                    carmen ala	                   

Ce putem face in  situatia in care o institutie de control sustine ca a incheiat un proces verbal de amenda in lipsa, in conditiile in care nu ne-a fost adus ... (vezi toată discuția)