avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... consum bauturi alcoolice pe spatiul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

consum bauturi alcoolice pe spatiul public

Am deosibata placere sa va povestesc o fapta petrecuta in cursul zilei de ieri . Aflandu-ma cu vreo trei tovarasi de ai mei la o torpila (un pet de bere) ,bineinteles pe spatiul public,brusc toata distractia a fost intrerupta de catre domni militieni si asta din cauza ca unul dintre camarazi mei in stare mai avansata de ebrietate a inceput sa tipe ... in fine au venit domni militieni ne-au legitimat ,eu am fost primul pentru ca eram si singurul care avea buletinul la el si cred ca eram si cel mai treaz dintre toti. Unul dintre noi a inceput sa fuga ,dar nu a avut nici o sansa deoarece unul din militieni avea peste 1,90. In fine totul ok pana unul dintre noi cel in stare de ebrietate avansata a inceput sa faca urat la politai .Toti am plecat doar ca pe cel in cauza iau spus sa ramana sa mearga la sectie . Si de acolo nu mai stiu nimic . Acum ce vreau sa stiu : 1) nu am primit procesul verbal ( asta cred ca inseamna ,ca nu iau amenda ? 2) daca iau amenda de la cat pana la cat este ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: precious007 , utilizator 09:54, 27 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Cat mai continua astia in halul asta? Cum sa n-am voie sa beau afara? Ba esti nebun? Unde traim ma? Parca era democratie....
Intelg daca deranjezi linistea publica.... dar, daca nu, care e problema ?
Adica nu mai pot sa beau la gratar pe malul apei, daca nu e loc special amenajat? Bataie de joc!
Da, mare grija pentru ca curg amenzi peste tot in tara.

Eu am primit una iar a doua amenda care mi sa dat tot pentru consum de alcool o voi contesta pentru ca efectiv eu nu am consumat alcool pe spatiu public dar politistul a scris un proces verbal care nu se poate citi efectiv pe care eu pot citi doar contraventia de 100 lei.

In aceeasi seara am fost batut efectiv degeaba de patronul unui restaurant. Mai pe larg
e vorba de Agresiune fizică și verbală nesancționată de poliție. Banuiesc ca politistii au fost efectiv spaguiti de catre patron dupa ce mia carat cativa pumni si mi-a interzis sa imi iau bautruile pe care eu le platisem.

Am depus si plangere penala.

Oricum mare atentie nu ai voie sa bei in spatii publice, doar pe plaji in apropierea beach-barurilor. Poti sa iei amenda si pe malul dunarii de exemplu tot public e spatiu. Dupa definitie, spatiu public e si o padure. E aberant ce se intampla. :Pai mergeai la un gratar in padure sau liziere si nu zicea nimeni nimic. Inteleg nu o sa bei in fata la primarie sau in parcuri dar e aberant sa iei amenda ca ai baut si tu o bere in spatele blocului tau pe o banca care tot locatarii au puso acolo.

La berea fără alcool... Beam o bere fără alcool liniștit pe o bordură lângă un bloc... Când deodată trece un jandarm pe lângă mine și strigă: berea... După care a mers mai departe. Întrebare: este un abuz ce a făcut jandarmul?
Nu, nu e un abuz, probabil credea ca este cu alcool.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal pentru consum de alcool in spatiul public dan_ghita dan_ghita Buna ziua. Astazi, 16 septembrie, am fost abordat de un echipaj al jandarmeriei romane la ora 12 noaptea pentru a mi se inmana un proces verbal si o amenda in ... (vezi toată discuția)
Statut drum privat de servitudine publica Vladootz6 Vladootz6 Intrebarea este legate de statutul unui drum privat cu case si un bloc in care proprietarii detin cota parte din drum. Din punct de vedere legal este vazut ca ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie robert_87 robert_87 Buna! sunt subofiter isu,iar anul acesta respectiv data de 21.04 am iesit din tura de servici,am fost sunat de niste prieteni sa iesim la padure sa facem ... (vezi toată discuția)