avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anularea unei sentinte penale definitive si irevocabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anularea unei sentinte penale definitive si irevocabila

O sentinta penala definitiva si irevocabila,(proces verbal de punere in posesie de catre executor) poate fi anulata dupa 3-4 ani de o sentinta civila?


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai03 , utilizator 15:01, 17 Aprilie 2016
O hotarare irevocabila nu se poate schimba decat pe calea revizuirii si contestatiei in anulare .
Va Multumesc!
Dar,( eu acuma sunt chemat in instanta, proces civil pentru granituire), sentinta penala a fost definitiva irevocabila, a stbilit limita dintre proprietati, proces verbal de punere in posesie de Ex.jud. nu are niciu o valoare.? Ea a fost data in anul 2010 iar civilul deschis de vecin este de anul trecut!

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie mihai03 mihai03 Buna dimineata. Va deranjez cu urmatoarea problema. In anul 1995 am fost pus in posesie a unei suprafete de 1100 m2, in baza unui act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate dupa executare thek thek Buna ziua, As avea nevoie de ajutor pt. urmatoarea situatie va rog. Am un teren pentru care am obtinut in urma unui proces o decizie definitiva de ... (vezi toată discuția)
Calea de acces-drum servitute mihai03 mihai03 Va rog poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna termenii\" Cumparatorul are drept de iesire la sosea prin pamantul meu al vanzatorului\" Citat dintr-un c-v ... (vezi toată discuția)